Oferta pobytowa w Domku Myśliwskim w Mucznem została zmodyfikowana tak by spełnić wszystkie wytyczne Głównego Inspektora Sanitarnego oraz Ministerstwa Zdrowia. Przygotowaliśmy niezbędne informacje na temat zasad jakie będą obowiązywały na terenie obiektu, w trosce o zdrowie naszych Gości i pracowników.
- Przede wszystkim dbamy o to aby nasza działalność była zgodna z zaleceniami Ministerstwa Zdrowia, Głównego Inspektora Sanitarnego oraz wytycznych WHO.
- Wedle zaleceń, w Domku Myśliwskim można zakwaterować nie więcej niż 12 osób.
- Usługodawca, nim rozpocznie pracę, zobligowany jest do sprawdzenia swojej jak i swoim pracownikom temperatury ciała, dezynfekcji dłoni oraz stałego używania rękawiczek i maseczek ochronnych. W przypadku podwyższonej temperatury ciała lub złego samopoczucia nie zostają dopuszczeni do pracy.
- Usługodawca informuje swój personel w jaki sposób ma postępować w poszczególnych działach by zachować maksymalne bezpieczeństwo pracy oraz kontaktu z Gościem, zgodnie z zaleceniami Ministra Zdrowia.
- Goście zobligowani są do poruszania się na terenie Domku Myśliwskiego w maseczkach i rękawiczkach.
- Wnętrze Domku Myśliwskiego jest systematycznie wietrzone, dezynfekowane i ozonowane.
- Dezynfekcja rąk obligatoryjnie przed wejściem do Domku Myśliwskiego.
- Gość Domku Myśliwskiego podczas meldowania się ma mierzoną temperaturę ciała termometrem bezdotykowym przez Usługodawcę Domku Myśliwskiego lub osobę przez niego wyznaczoną. Odmowa pomiaru temperatury ciała wiąże się z brakiem możliwości zameldowania Gościa.
- Elementy, z którymi Goście mają bezpośredni kontakt na terenie obiektu, jak klamki czy przyciski, są dodatkowo regularnie dezynfekowane przez personel obiektu.
- Wszystkie elementy pokoju po zakończonym pobycie są dezynfekowane i ozonowane. Pokój jest sprzątany po wyjeździe Gości.
- Posiłki w Domku Myśliwskim tylko „na wynos” dla zameldowanych w obiekcie Gości.
- Zapoznanie się z Regulaminem oznacza jego akceptację.
- Przestrzeganie doby pobytowej – od 15-tej do 10-tej.
- U Usługodawcy możliwość zakupu środków ochrony osobistej (maseczki, rękawiczki).
- Ustalenie z Usługodawcą czasu wydawania posiłków.